13.05.2014

Η Αγιότητά Του ο 17ος Γκιάλουα Κάρμαπα επισκέπτεται το Μεξικό

Δραστηριότητες στην Πόλη του Μεξικού
13 Μαρτίου: Η Αγιότητά Του ο Γκιάλουα Κάρμαπα Τρίνλεϋ Τάγιε Ντόρτζε έφτασε στο αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού μετά από πρόσκληση του Σπιτιού του Θιβέτ της Πόλης του Μεξικού. Η Αγιότητά Του επισκέφθηκε το Μεξικό για να καθαγιάσει την πρώτη στούπα της χώρας. Είναι η πρώτη επίσκεψη του Κάρμαπα στην Λατινική Αμερική. Την Αγιότητά Του, τον 17ος Κάρμαπα υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Δόκτωρ Αλβάρο Κάστρο, ο Γενικός Δ/ντής των Θρησκευτικών Οργανισμών της Γραμματείας της Κυβέρνησης και ο Μάρκο Αντόνιο Καράμ, ο Πρόεδρος του Σπιτιού του Θιβέτ της Πόλης του Μεξικού. ένας μεγάλος αριθμός αφοσιωμένων συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο για να χαιρετίσει την Αγιότητά Του.
14 Μαρτίου: Η Αγιότητά Του, ο Γκιάλουα Κάρμαπα έδωσε συνέντευξη στην Αντέλα Μίσα για την εκπομπή “Τα Νέα με την Αντέλα” στην Τελεβίσα, μια από τις πιο σημαντικές ενημερωτικές εκπομπές στο Μεξικό. Η συνέντευξη μεταδόθηκε σε δύο συνέχειες σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε μέρη της Ευρώπης. Το βράδυ, η Αγιότητά Του ο Γκιάλουα Κάρμαπα έδωσε την ενδυνάμωση του Τσενρέζι (Αβαλοκιτεσβάρα) σε 2000 περίπου ανθρώπους στο Θέατρο Μετροπολιτάνο στη Πόλη του Μεξικού.
15 Μαρτίου: Η Αγιότητά Του έγινε δεκτός στη Πόλη του Μεξικού από τον Κάρλος Αβασκάλ Πενίτσε, Υπουργό Εσωτερικών της Κυβέρνησης του Μεξικού. Το βράδυ, η Αγιότητά Του ο Γκιάλουα Κάρμαπα μετέδωσε την ενδυνάμωση του Τσέπαμε (Αμιτάγιους) σε 2000 ανθρώπους στο Θέατρο Μετροπολιτάνο της Πόλης του Μεξικού.
Φωτογραφίες: Thule G. Jug

Please share
Words of Wisdom
“We can overcome eons of negative actions, speech & thought with one great moment of generating compassion”