03.06.2014

Η Αγιότητά Του επισκέπτεται την Άγκρα και τις επαρχίες του Ουττάρ Πραντές Ετά και Κανότζ

Τον Ιουλίου 2005, ο Δρ.Μπ. Ρ. Αμπεντκάρ Σαμάτζ Σουντάρ Σαμίτι έστειλε μια πρόσκληση στην Αγιότητά Του, τον 17ο Γκιάλουα Κάρμαπα, Τρίνλεϋ Τάγιε Ντόρτζε για να τοποθετήσει και να ευλογήσει αγάλματα του Βούδα στις πέντε Βιχάρες του Βούδα στο Ουττάρ Πραντές. Σε συνέχεια αυτής της πρόσκλησης, η Αγιότητά Του επισκέφθηκε από τις 24 ως τις 27 Νοεμβρίου 2005, την Άγκρα καθώς επίσης και τις επαρχίες του Ουττάρ Πραντές Ετά και Κανότζ.

Η Αγιότητά Του εξέφρασε την χαρά του για όλες τις Βιχάρες και ευχαρίστησε του οργανωτές που διευκόλυναν τη συνάντηση των ακολούθων και αφοσιωμένων του Δρ. Μπ.Ρ. Αμπεντκάρ.

Η Αγιότητά Του έδωσε τη συμβουλή ότι το μήνυμα του Ντάρμα του Βούδα για το έλεος και την αμεροληψία θα μπορούσε να χρησιμεύσει ώστε να ξεπεραστεί η δυστυχία και να διασφαλιστεί η ειρήνη για όλα τα ζωντανά όντα.

Please share
Words of Wisdom
Normally in life, greed – and in most cases even ambition – are things we need to slowly renounce. But while generating your qualities, such as bodhicitta, you need to be very ambitious, almost greedy