31.05.2014

6 Μαΐου, ο Γκιάλουα Κάρμαπα συμμετέχει σε φιλανθρωπικό γεγονός στον Οργανισμό Ανακούφιση των Τυφλών, που οργανώθηκε από την Διεθνή Βουδιστική Κοινότητα του Κάρμαπα

[singlepic id=1994 w=320 h=240 float=right]Με την ευκαιρία τριακοστών γενεθλίων του 17ου Γκιάλουα Κάρμαπα Τρίνλεϋ Τάγιε Ντόρτζε, η Διεθνής Βουδιστική Κοινότητα του Κάρμαπα οργάνωσε μια φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Ο Γκιάλουα Κάρμαπα, μαζί με τον Καθηγητή Σέμπα Ντόρτζε και 100 περίπου εθελοντές και σπουδαστές του ΚΙΒΙ επισκέφθηκαν τον Οργανισμό Ανακούφιση των Τυφλών που εδρεύει στο Νέο Δελχί. Ο Κάρμαπα ξεναγήθηκε στο Ινστιτούτο και ευλόγησε όλους τους μαθητές. Δώρα δόθηκαν σε όλους τους 300 μαθητές του Οργανισμού, που περιείχαν απαραίτητα αντικείμενα, όπως σεντόνια, παντόφλες και παρόμοια πράγματα. Στην συνέχεια ακολούθησε τελετή κοπής γλυκού. Στα παιδιά του Οργανισμού Ανακούφιση των Τυφλών δόθηκαν αναψυκτικά και γλυκό. Η Διεθνής Βουδιστική Κοινότητα του Κάρμαπα χάρισε επίσης στον οργανισμό και βασικά τρόφιμα, όπως ρύζι.

Ο κ. Π.Σ. Μέτα, γραμματέας του Οργανισμού ευχαρίστησε την Αγιότητά Του και αιτήθηκε συνεχή μελλοντική υποστήριξη του Οργανισμού Ανακούφιση των Τυφλών.

6 Μαΐου, ο Γκιάλουα Κάρμαπα συμμετέχει σε φιλανθρωπικό γεγονός στον Οργανισμό Ανακούφιση των Τυφλών, που οργανώθηκε από την Διεθνή Βουδιστική Κοινότητα του Κάρμαπα.

Please share
Words of Wisdom
“Words have the power to both destroy and heal. When words are both true and kind, they can change our world.”