13.05.2014

Η Αγιότητά Του ο 17ος Γκιάλουα Κάρμαπα επισκέπτεται το Μεξικό

Δραστηριότητες στην Πόλη του Μεξικού
13 Μαρτίου: Η Αγιότητά Του ο Γκιάλουα Κάρμαπα Τρίνλεϋ Τάγιε Ντόρτζε έφτασε στο αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού μετά από πρόσκληση του Σπιτιού του Θιβέτ της Πόλης του Μεξικού. Η Αγιότητά Του επισκέφθηκε το Μεξικό για να καθαγιάσει την πρώτη στούπα της χώρας. Είναι η πρώτη επίσκεψη του Κάρμαπα στην Λατινική Αμερική. Την Αγιότητά Του, τον 17ος Κάρμαπα υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Δόκτωρ Αλβάρο Κάστρο, ο Γενικός Δ/ντής των Θρησκευτικών Οργανισμών της Γραμματείας της Κυβέρνησης και ο Μάρκο Αντόνιο Καράμ, ο Πρόεδρος του Σπιτιού του Θιβέτ της Πόλης του Μεξικού. ένας μεγάλος αριθμός αφοσιωμένων συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο για να χαιρετίσει την Αγιότητά Του.
14 Μαρτίου: Η Αγιότητά Του, ο Γκιάλουα Κάρμαπα έδωσε συνέντευξη στην Αντέλα Μίσα για την εκπομπή “Τα Νέα με την Αντέλα” στην Τελεβίσα, μια από τις πιο σημαντικές ενημερωτικές εκπομπές στο Μεξικό. Η συνέντευξη μεταδόθηκε σε δύο συνέχειες σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε μέρη της Ευρώπης. Το βράδυ, η Αγιότητά Του ο Γκιάλουα Κάρμαπα έδωσε την ενδυνάμωση του Τσενρέζι (Αβαλοκιτεσβάρα) σε 2000 περίπου ανθρώπους στο Θέατρο Μετροπολιτάνο στη Πόλη του Μεξικού.
15 Μαρτίου: Η Αγιότητά Του έγινε δεκτός στη Πόλη του Μεξικού από τον Κάρλος Αβασκάλ Πενίτσε, Υπουργό Εσωτερικών της Κυβέρνησης του Μεξικού. Το βράδυ, η Αγιότητά Του ο Γκιάλουα Κάρμαπα μετέδωσε την ενδυνάμωση του Τσέπαμε (Αμιτάγιους) σε 2000 ανθρώπους στο Θέατρο Μετροπολιτάνο της Πόλης του Μεξικού.
Φωτογραφίες: Thule G. Jug

Please share
Words of Wisdom
I will make wishes and aspirations for all of us to keep our connection (…) in this way our intention and mindset are the same, and then no matter the distance and time – they will not separate us