02.06.2014

Η Αγιότητά Του ο Γκιάλουα Κάρμαπα Τάγιε Ντόρτζε επισκέπτεται το Λονδίνο, στην Αγγλία

5 Αυγούστου 2005: Η Αγιότητά Του ο 17ος Κάρμαπα Τρίνλεϋ Τάγιε Ντόρτζε έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά σε αυτή Του την 17η ενσάρκωση.

6 Αυγούστου 2005: Η Αγιότητά Του ο 17ος Κάρμαπα Τρίνλεϋ Τάγιε Ντόρτζε έδωσε συνέντευξη στο Ράδιο 4 του ΒΒC και στις Κινεζικές και Ρωσικές ιστοσελίδες της Παγκόσμιας Υπηρεσίας του BBC.

Η Αγιότητά Του ο 17ος Κάρμαπα Τάγιε Ντόρτζε έδωσε εξηγήσεις πάνω στο Βουδιστικό Καταφύγιο και τον Όρκο των Μποντισάττβα στο Σπίτι Συνάντησης Φίλων στο Λονδίνο, στο ίδιο μέρος όπου η Αγιότητά Του ο 16ος Κάρμαπα είχε κάνει την Τελετή του Μαύρου Στέμματος το 1976. Μετά τις εξηγήσεις, 100 άνθρωποι πήραν καταφύγιο και πάνω από 700 έλαβαν τον Όρκο των Μποντισάττβα.

7 Αυγούστου 2005:
Η Αγιότητά Του ο 17ος Κάρμαπα Τρίνλεϋ Τάγιε Ντόρτζε έδωσε Βουδιστικό Καταφύγιο, τον Όρκο των Μποντισάττβα και την ενδυνάμωση του Μάρπα σε πάνω από 700 συμμετέχοντες στο Σπίτι Συνάντησης Φίλων, στο Λονδίνο.

8 Αυγούστου 2005:
Η Αγιότητά Του ο 17ος Κάρμαπα Τρίνλεϋ Τάγιε Ντόρτζε ήταν ο τιμώμενος καλεσμένος σε μια διαθρησκευτική εκδήλωση για τον εορτασμό της Φιλίας και Εμπιστοσύνης στο κέντρο του St Ethelburga για την Συμφιλίωση και την Ειρήνη, στο Λονδίνο. Παρόντος και του Επισκόπου του Λονδίνου, η Αγιότητά Του και πνευματικοί ηγέτες των Ινδουιστών, των Χριστιανών, των Εβραίων, των Μουσουλμάνων, των Σίχ και των Τζαϊνιστών αποκάλυψαν μια Ιαπωνική ταπισερί, οι “Άνθρωποι του Κόσμου”. Επίσης η Αγιότητά Του ο 17ος Κάρμαπα εκφώνησε την κύρια ομιλία. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ινδουιστική Οργάνωση της Μεγάλης Βρετανίας.

Φωτογραφίες: Thule G. Jug

Please share
Words of Wisdom
So when we practice compassion, when we apply compassion in our daily lives, we really have to tell ourselves, “That’s me, that’s who I am. I cannot change that; no one can change that.